Att bli med katt...

Så underbart härligt, mysigt, roligt och alla andra superlativer man kan komma på... Men samtidigt oroande och lite läskigt att den lilla skall göra sig illa, eller bli sjuk, och även ansvar och åtagandet man verkligen gör för ett litet kattliv. 
Men i det stora hela bara en total lycka. 
Detta är min dotters katt och nu har kattletandet börjat för mig, för jag har bestämt mig jag kan och vågar ta ett kattsprång. 

Glad sommar!Dag i magins tecken...

I dag har vi varit på en superkul utställning i Norrköping

Den var verkligen värd att se, tyvärr fick man inte fotografera inomhus. Uppmaning: De som har möjlighet att se den och dessutom är Harry Potter (serien) fans ta chansen, ni blir inte besvikna. 

Sommar, semester och ryggont

Jag gjorde illa ryggen för 8 dagar sedan och förväntade mig inget mirakel från vården, bara försöka till att försöka få tag på min kiropraktor tänkte jag så skulle det ordna sig. 
Gick till läkaren i alla fall, och döm om min förvåning när han I N T E bara skrev ut tabletter och sa bye bye utan gav mig akupuntur och hade en plan på förbättring. Min smärta förvann med 40% till nästa dag, och när jag pressar på triggerpunkterna så lättar det varje dag. När man har mindre ont då kan man röra sig. Helt fantastiskt - Tack vården!


RSS 2.0