I morgon AW

Man vet att det är en stundande helg när AWn är på en tisdag ;) Nej skämt och sido så är det faktiskt en kollega som slutar hos oss, så vi skall "tacka av henne" även om det är ett par veckor kvar till hon slutar. 
Kära Anna, vad tråkigt att du blir borta i tre år. 
Undras om vi kommer att arbeta ihop igen? Jag har nämligen egna funderingar på att byta spår, så det är väl inte troligt. 
Men eftersom vi är rätt nära och Luleå är en liten stad så kommer vi att träffas såklart. 

Åter på jobbet.

Sitter och blickar ut från mitt jobbfönster över den vackra Östra Skolan som byggdes 1901, den badar i solljus men jag vet att det är kyligt. Kyligare än den falska spegeln visar. 
Nej tänk att få sitta hemma på balkongen, eller nere vid vattnet där jag bor inkurad i en varm jacka drickandes te och en av dessa Cross buns som jag bakat, med en klick smör eller marmelad på - mums. Våren är fantastisk!!
Påsken lider mot sitt slut..

... och det känns som en härlig början på våren, solen och värmen har gett löften om att den är på väg. 

Själv har jag inte bara njutit utomhus utan även gjort en hel del nytta inomhus. Fyra kartonger i mitt förråd vittnar om att jag gjort lite nytta. 
Oftast är inte själva nedpackningen det jobbiga, utan planering och sortering är det mest krävande. 
Men nu kan man njuta lite mer framöver. 

Trött trött och jättetrött

Den här våren har verkligen gått i trötthetens tecken. Jag är normalt en så morgonpigg person att det är stört, men för tillfället är det som att trötthetens klor har mig i ett stadigt grepp morgon som kväll. Idag är det Skärtorsdag och sista dagen innan en härlig 4 dagars ledighet, men det känns som att jag knappt orkar ta mig ur sängen NU!!!
Hjälp!

Påsken 2014

 
 

Oj vad tiden går...

Man kan inte säga att jag bloggar ofta. Det har redan gått nästan ett år sen sist, och vilket år. Jag måste ärligt säga att 2014 måste bli ett bättre år. Visst har jag varit förskonad, men runt omkring mig har det varit rätt turbulent och jobbigt.
 
 
Nu är våren 2014 här och jag har redan gjort upp lite planer för sommaren och semestern, så jag måste kanske backa lite för att njuta av det som är här och nu. Påsken stundar i denna vecka, härligt med ledighet och en vecka men tid för kontemplation och eftertanke.

RSS 2.0