Min bror och jag...talla laa
Träffade min bror idag

SÅ härligt att kramas, jag ville inte släppa iväg honom, eller gå på jobbet. Ville bara prata, promenera i långsamt mak.
Känner att han kanske inte fick någon syl i vädret, jag bombarderade honom med frågor däremot, och berättade om alla nyheter som hänt hemma.
Vi åt på ett ställe som heter Invito, mumsig kycklig för min bror, själv åt jag kummel med kräftsås, visade bilder på telefonen för varandra, sen gick vi sakta, sakta men tiden var knapp...

När jag hälsar på igen, (semestern förhoppningsvis) då skall vi prata och bygga och greja.
Längtar redan..


Morsdags och födelsedags-firande xD

Med buller å bång, tjoflöjt


När man har en tråkig stund

... då kan det gå lite över styr.


Sista måltiden

Om jag finge välja en sista måltid, så är chansen stor att jag valde sushi. Men nu var det inte så illa igår kväll, bara en middag innan övningskörningen med dottern.

Det är så skönt att bara få en stund ihop med henne, när man äter, andas och stressar av. Ofta går vi om varandra, eller så vill jag inte störa om hon har någon kompis över.

Snart semester, njuta är tanken


Söndag och rastlös

Så var det söndag, som brukar vara min favvodag.
Idag känner jag dock av en rastlöshet jag ogillar starkt.
Vad ska jag hitta på? Vill hitta på något, samtidigt som jag bara vill vara. Är det bara jag? Eller känner andra på samma sätt.
Det äter inom mig :-(


Att sitta bredvid elak kollega ;)

Att sitta bredvid en elak kollega dagarna i ända kan vara tröttsamt. Om man dessutom sitter axel mot axel med ca 50 cm mellanrum, då är det ooooolidligt. Nåja, läs detta med ironi, och glimten i ögat. För min kollega är "snällelak", och retas och bråkar snällt.

Men tänk på vilken fin linje det verkligen är, att bråka snällt. Att retas, utan att såra och trampa någon på tårna. Och om man känner att det kanske var ett övertramp, vara snabb på att förlåta.

Så kära kollega - Du gör min dag uthärdlig, och emellan åt riktigt, riktigt rolig TACK!!


Drömmer mig bort...

Sitter på jobbet och drömmer mig bort. Bilden kommer fr Fritidsresor, och Kreta... Det är nära att jag snabb packar en väska, å blåser ut till Kallax resan går 17:40.

Kollade faktiskt giltighetstiden på passen igår, både mitt å lillTudans pass är giltiga ett år till.
I år kommer jag att bevaka sista-minuten, med väsklocket uppfälld och redo.


Mumsfilibabba

Ett besök hos Mor lönar sig alltid...


Regn regn...

Ibland så är det inte fel med regn. Ledig och tänker lääääääääsa, ligga i sängen till jag blir less.
Lyssnar på Morronpasset i p3... Härligt!!
Sen ska jag göra mat till hungriga ynglingar. Hälsa på två vänner. Eftermiddagen - fixa i garderoberna, det är dax att byta ut vinterskrud mot vår/sommar.
Härlig Kristihimmelsfärds på er.


Vill åxå ha en vän som nafsar av mig handsken

Idag såg jag det gulligaste jag sett på länge. Två kamrater, en lite ålderstigen man, och hans håriga vän, en äldre gentleman han åxå av rasen Goldenretriver.
Medan dom lunkade bredvid varandra så började den kortare av dom dvs hunden, att nafsa på mannens handskbeklädda hand. Handsken gled av, och hunden tittade nöjt upp på sin kompis som tittade tillbaka
Sen gick dom nöjda sida vid sida, i behagligt mak i det härliga vädret.

Mmm vill ha en lagom hög vovve, inget litet pyre, som strosar vid min sida en dag..


Lasagne..

Ok, hörde mig själv säga. Jag kan göra lasagne idag.

Note to myself: Tänk efter före!

Asch, vi fixar färska plattor så löser det sig. Annars kommer dottern att svälta ihjäl. Gissar att hon hoppade frullen, åt pyttelite lunch, sen godis eller nåt annat skräp medan hon inväntar att köksgudinnan dvs jag skall komma hem och trolla.
Åååå, jag gör det så gärna. Älskar att laga mat åt andra.


Okej vad hände?

Blodsockret sjönk, och skriker efter refill... Ska man trotsa? Eller ge vika?


Okej igår var igår, idag är idag

Ingen kolhydratfrossa idag. Oro, bekymmer gör att jag drar i mig socker (el. kolhydrater). Hjälper det? Nej!! Men visst mitt belöningssystem säger Ja!

Vettig lunchlåda medtagen, och några samtal så fixar det sig. Men att mina så ordentligt inskickade, fasthäftade, halvmeter långa kvitton har kommit bort, gjorde mig rejält orolig. Inte kul att börja semestern med noll kr på fickan.

Idag är det soligt och fint, idag struntar vi nog i bilkörning (övningskörning). Det blir promenad, och matlagning ikväll, samt det roligaste som finns tvätta kläder. Nej jag är inte ironisk, älskar doften av rena kläder.


Lunch frossa....

Mmm det bidde kolhydrater är jag rädd.
Focaccia med Lax & Cream cheese, ja ja det följde även med en blåbärsmuffins i påsen. Men det var ju så mycket plats kvar i påsen.


Övningskörning...

Känns som att jag mumlat "Dansa Pausa", fast med annan text: "Växla upp, växla ner Gud jag tror inte jag orkar mer, koppla bromsa, koppla bromsa"

Nåja, det blir små framsteg varje dag.
Men så får dottern för sig nåt oväntat, då stannar hjärtat en nanosekund. Tror dock det är bra att chocka cirkulationen en aning. Pust!!!


Hyposensibilisering

Okej, var inte bara pälsdjurs allergiker, utan även grymt spruträdd.
Nu nästan ett och ett halvt år senare, så tål jag inte bara Missar&Vovvar bättre utan kan ta en struta eller tre utan att det svartnar för ögonen, ringer i öronen, och jag känner hur benen blir till gelé.

Drömmen var att skaffa en egen hund, men jag börjar förstå att det kanske bara är en dröm.
Inte bara för att jag förmodligen aldrig blir 100% frisk, hehe ååå då menar jag inte galenskapen.. utan för att mina egna drömmar kanske inte innefattar 8-10 år av kärlek och ansvar till en fyrfotad vän.


Längtar redan till fredag..

Oj vad jag har väntat på Tim Burtons nya film - Dark Shadows. Huvudrollen är ju givetvis Johnny Depp, sen är Tims fru med såklart..

Humorn, blandat med det svarta lockar. Hoppas innerligt att man inte bara sett höjdpunkterna i trailern.. näää jag jag är säker på skratt och mys i biofåtöljen den 11/5.


Lördag och dåligt väder

Ja nu är den äntligen här, eller skall erkännas jag har skjutit det framför mig i veckor, ja månader... Stora-rensa-köksskåpen-dagen!

Passande nog så har vi regn, och jättedåligt väder annars hade jag väl gjort det tidigare NOT.

Nu skall allt gammalt bort, omorganiseras, och det viktigaste alla onödiga prylar stuvas undan.

Kram och hoppas ni har roligare..


TGIF

img_0874 (MMS)

Snart får man brassa hem, känner att jag har lite grillfeeling på g... Kanske man skulle ta och starta grillen ikväll?!


Det var några år sedan

img_3605 (MMS)

<3 Älskade unge


Okej nu var det verkligen ett tag sedan ...

Hej, mina glada vänner :) (alla 3)
Trodde faktiskt att jag 1) Hade tagit bort bloggen 2) Att den hade självdött, men icket den lever.

Så gör även jag, lever alltså. Om än lite knackigt just nu. Det känns lite som mellan hopp och förtvivlan, skall det bli vår eller icket? Skall min dotter börja lyssna på mina goda råd, eller göra precis tvärt om?
Ja, ja det är ju bara att bita ihop, och knalla vidare. För vad är alternativet lixom? Att lägga sig ner och dö? Nä skulle inte tro det...

Drömmen denna veckan finns i en annons:

http://www.svenskfast.se/hemnet/pages/ObjectView.aspx?objectid=415RLR2K24VHMQO5

Ja vad säger man, dröm vidare

Kram på er alla goa (3 st followers)

RSS 2.0